iloveliam

Alla inlägg den 28 september 2014

Av Nina Larsson - 28 september 2014 20:07

Bilden nere är en kommentar från en tjej som tydligen "följer" bloggen .. Här ska du få ditt svar :

Oftast när ja skriver så går de undan o använder mig av min iPad samt så blir vissa ord slarviga då den inte registrerar att de blir fel.. Sen till den andra saken så har jag skriv svårigheter så passar de inte för dig som är så duktig o formulera dig i meningar så behöver du inte alls läsa något mera o för den andra delen så skiter jag blanka fan i hur jag skriver .. OM nu ingen fattar de jag skriver så bryr jag mig inte .. Egentligen så har jag bara bloggen för att skriva då o då i den för min egen skull och Till tex mina vänner som bor långt borta, familj o släktingar .. Och sen angående sista kommentaren så fattar jag absolut inget av den?! Vad är de jag skriver som jag ska göra men inte gör o tvärtom ?! Haha alltså.. Så jäkla roligt !

Har bara väntat på en kommentar som denna.. Att jag ens ids kommentera detta? Så jäkla tråkigt att man varje jävla gång ska börja med något så ska någon sate orka skriva.. HÄDAN EFTER SKA JAG SKRIVA KON STIGT SÅ ING EN FAT TAR NÅGON TING PÅ GRUND AV ATT JAG HAR SKRIV SVÅRIG HETER OCH EN IP AD SOM GÖR ATT DET SKR IVS SLAR VIGT !!!


Sorry som fan.

Nå väl , idag så tänkte ja kliva upp kl 6 MEN JAG GJORDE INTE DET :D haha haha ... Särskrivning o tvärtom , jag tänkte.. Men ja gjorde det inte .. Fick sovmorgon .. Menar sov morgon ! :D nej fan de blev fel va ? !

Näe vet ni vad denna blogg jävel försvinner nu .. Stor ide .. Vad fan är vitsen igentligen med o ha en blogg ?! Inget..


Lägger ner det nu.. Men nu fick du svar o alla får läsa..

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Mamma till Liam
31 mars 2014
25 år
Undersköterska
Förlovad med Jimmy
Hunden Dante
Bor i en by , sangis

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards